poniedziałek, 16 marca 2015

Stromková v Silvaplane bez finále, Murgáč: 'Škoda chybiček'

Slovenská reprezentantka v akrobatickém lyžování Zuzana Stromková nepostoupila do sobotního finále v disciplíně slopestyle na závěrečném akcí Světového poháru ve bet365 švýcarském středisku Silvaplana.

V páteční dvoukolové kvalifikaci dosáhla lepší výsledek v první jízdě, ovšem známka 57,40 na postup mezi finálovou šestku nestačila. Celkově jí patřila z 19 závodnic 10. příčka. Vítězkou kvalifikace se stala Švédka Emma Dahlströmová s výsledným hodnocením 92,40 b.. Viac o bet365 zde: Recenze a hodnocení sázkové kanceláře Bet365

 "Trať byla perfektně připravená, bylo bet365 krásné počasí a tedy ideální podmínky. Zuzce se nepodařilo dát hlavně railovú část zcela čistě, ve druhé jízdě spadla na poslední překážce, body tak šly dolů a nedostala se do šestičlenného finále. Co se však týče skoků a dalších překážek, jezdila velmi pěkně, škoda malých chybiček na railech, které ji stály postup do finále, "uvedl pro TASR trenér 24-leté Slovenky Tomáš Murgáč. Stromkovou čeká příští týden poslední akci v bet365 sezóně. "Zuzku v neděli odvezu na snad nejprestižnější dívčí událost na světě Nine Queens, kam se dostala na pozvánku. Stráví tam celý týden, pak už neplánujeme další závod. Zuzka se bude věnovat filmování a trénování na další sezónu."

Členka klubu Freeski Academy má za sebou bet365 celkem vydařenou sezónu, jejímž vrcholem byl zisk bronzu v slopestyle na lednových MS v Kreischberg. Cenný kov - stříbrného lesku - vybojovala i na 27. Světové zimní univerziády ve španělské Granadě. "Sezóna začala přímo skvěle. Později ty výsledky nebyly až tak dobré, zkoušíme však nové triky a další věci, abychom se zase mohli bet365 posunout dál dopředu. Možná i proto byli trošku horší výsledky, Zuzka ale jezdí stále pěkně a velmi dobře. Věřím , že příští rok to bude ještě lepší, "dodal Murgáč.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz