sobota, 3 maja 2014

Pak po vadném skoku

Milánčania i pod vedením nového hlavního trenéra Clarencea Seedorfa pokračují v herním trápení , po druhé prohře v řadě jim v lize aktuálně patří 10. místo . Foto : SITA / AP BRATISLAVA . V prvním z dvojice sobotních zápasů 27. kola italské fotbalové Serie A zvítězilo Udinese na domácím hřišti nad milánským AC 1:0 . O jediný přesný zásah setkání se v 67. minutě postaral 36letý veterán Antonio Di Natale . Udinese – AC Milán 1:0 ( 0:0 ) Branka: 67. Di Natale Weiss otevřel v 15. min skóre duelu , Lekhwiya nakonec zvítězila 3:1 .



Slovenská fotbalový reprezentant Vladimír Weiss ml . ve službách katarského klubu Lekhwiya SC přispěl jedním gólem k vítězství svého zaměstnavatele v sobotním utkání 22. kola tamní nejvyšší soutěže na půdě Al Ahli . Pro 24 -letého křídelní jde o druhý přesný zásah ve čtvrtém zápase v katarském ligové soutěži . Kromě toho jednou skóroval i 1. kole skupinové fáze asijské Ligy mistrů na hřišti FC Al Ain ze Spojených arabských emirátů . Zverenky trenéra Radoslava Dubovský se nepodařilo zopakovat kvalifikačních 14,10 m , ale ani kdyby dosáhla stejný výkon , na lepší než 7. příčku by to nestačilo . Foto : TASR / AP SOPOT . Slovenská reprezentantka Dana Velďáková obsadila na 15. halovém mistrovství světa v atletice Unibet v polském Sopotech ve finále soutěže trojskokaniek 8. místo výkonem 13,75 mz poslední šesté série.


Dvaatřicetiletá trojskokanka VSC Dukla Banská Bystrica začala své čtvrté finále na halových MS v kariéře Unibet dvěma přešlapy , pak dosáhla svůj nejlepší výkon 13,63 m . Pak po vadném skoku 12,23 m následoval znovu přešlap av závěrečném šestém pokusu přidala ještě 12 cm – 13,75 m . V pátých závodech v sezóně předvedla svůj třetí nejlepší výkon . Velďáková po kvalifikaci , v níž dosáhla čtvrtý nejlepší výkon, vyjádřila touhu skončit v první šestce . To by zároveň znamenalo i finanční prémii minimálně 4000 dolarů . Už postup mezi osm nejlepších však vzhledem k ne nejlepší sezónu považovala dvojnásobná bronzová medailistka z halových ME ( 2009 , 2011 ) za úspěch . Dana Velďáková postoupila v Sopotech už do svého čtrnáctého seniorského finále na vrcholných akcích v kariéře . Na halových MS byla jednou šestá ( Dauhá 2010 ) a třikrát osmá ( Moskva 2006 , Istanbul 2012 , Sopoty 2014 ) .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz